ГЕРБ: Хаджигенов станал адвокат на Бойко Рашков

България 15.09.2021 17:50 Снимка: ДНЕС+

ГЕРБ: Хаджигенов станал адвокат на Бойко Рашков

Току-що рухна конструкцията на Бойко Рашков и Николай Хаджигенов, които твърдяха на изборите на 11 юли, че има стотици подслушвани български граждани. Рухна опорката на Рашков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и т.н.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова на трибунка в Народното събрание във връзка със засекретеното заседание на парламента заради отчета на временната комисия на Хаджигенов за полицейското насилие и незаконното подслушване.

Ако имало нещо подобно с незаконните подслушвания, МВР щяло да огласи информацията, а не да се крие удобно, посочи Атанасова. Истината е, че във всички изпратени документи на временната комисия за полицейското насилие, целта е обществото да остане с впечатлението, че е имало подслушвания. Няма данни за незаконни подслушвания, категорична бе тя.

В този доклад няма нищо секретно и няма засекретяване на информация. Единствената цел била да не се каже какво пишело в този доклад в предизборната кампания Бойко Рашков, Хаджигенов и Мая Манолова, изтъкна от своя страна Тома Биков.

По думите му Бойко Рашков по време на предизборната кампания обявил, че цялата информация щяла да бъде предоставена, а сега ги е срам да дойдат и да я представят на медиите.

Според депутата от ГЕРБ Александър Ненков Хаджигенов се превърнал в адвокат на Рашков, защото някои не иска да се стигне до цялата истина и тя да бъде представена./news.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448