Генералният секретар на Социнтерна поздравил Нинова

България 26.09.2020 08:24 Снимка: ДНЕС+

Генералният секретар на Социнтерна поздравил Нинова

Генералният секретар на Социнтерна ни поздрави за проведения пряк избор на председател на БСП, обяви във Фейсбук Корнелия Нинова.

Генералният секретар на Социалистическия интернационал Луис Аяла изпратил поздравление за победата в избора за председател на БСП.

"За мен беше изключително удоволствие да науча за твоята убедителна и заслужена победа в изборите за председател на Българската социалистическа партия. Тя доказва, че си била на правилен път в работата си за развитието на партията и представителството на нейните членове. Приеми моите искрени поздравления", пише в поздравителния адрес.

Луис Аяла поздравява и партията за провеждането на прекия избор, отворен за участие за всички партийни членове, като подчертава, че този избор повишава доверието в БСП.

"Очаквам да продължим нашето сътрудничество с теб и с БСП в преследване на целите, ценностите и принципите, които споделяме като световно политическо семейство в рамките на Социалистическия интернационал”, завършва обръщението си към мен генералният секретар на Социнтерна.

CHF CHF 1 1.82532
GBP GBP 1 2.15697
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.07146
USD USD 1 1.64965