Борисов: Радев превърна България в царство на хаоса

България 14.09.2021 16:56 Снимка: ДНЕС+

Борисов: Радев превърна България в царство на хаоса

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Кръстова гора.

Той бе категоричен, че България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната и за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята.

"Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", обобщи ситуацията Борисов.

По негови думи предстоящите парламентарни и президентски избори, които ще се проведат заедно на 14 ноември, са предрешени, защото самият президент е казал, че не може да има честни избори, ако не се броят квитанциите от машините.

"Не машината лъже, а след това - с флашките. Там стават лъжите. Като нямаме квитанция да проверим, как ще разберем?", възмути се лидерът на ГЕРБ.

Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за твърденията си, че сме подслушвали и яли хора - тази чудовищна пропаганда срещу ГЕРБ, заяде се Борисов.

Според него парламентът е превърнат в слуга на Радев и в място за лични вендети, при положение че нищо не е направено за новия бюджет.

"Лъжат пенсионерите за 2-3 месеца, че ще им дават пари. А от януари?", запита той относно добавките и преизчисляването на пенсиите. Борисов разкритикува и факта, че не са заложени никакви средства нито за туризъм, нито за пътища.

Той бе категоричен, че целта на президента от самото начало е била да назначи второ служебно правителство./news.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448