Президентът на европейския волейбол поздрави доброволците и подавачите на топки във Варна

Варна<+> 10.09.2023 17:58 Снимка: ДНЕС+

Президентът на европейския волейбол поздрави доброволците и подавачите на топки във Варна

Президентът на Европейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич, първият вицепрезидент на CEV Ренато Арена и президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев поздравиха лично всички доброволци и подавачи на топки във Варна за усърдната им работа за провеждането на европейското първенство по волейбол за мъже на българска земя на възможно най-високо ниво.

Боричич, Арена и Ганев се срещнаха с българските деца, помагащи цялостно за организацията на шампионата и за мачовете в Двореца на културата и спорта.

Ръководителите на Европейската конфедерация и шефът на Българската федерация излязоха на официалното игрище в зала "Конгресна" заедно с децата, за да засвидетелстват своята признателност към тях.

"Благодаря ви за всеотдайността. Без вас провеждането на европейското първенство на равнище, което превръща България в пример за отлична организация на най-престижни волейболни шампионати, е невъзможно.

Вече получихме поздравления от ръководството на CEV, че за пореден път сме оправдали доверието им по възможно най-добрия начин. Тези поздравления са за целия екип от българския организационен комитет и за всички вас, които се превърнахте в неразделна и изключително важна част от шампионския организаторски отбор", заяви Ганев.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648