Прекрасният зимен арт фестивал "Сръчко" във Варна - мечта за изложители и посетители

Варна<+> 09.12.2021 13:52 Снимка: ДНЕС+

Прекрасният зимен арт фестивал "Сръчко" във Варна - мечта за изложители и посетители

Ако си мислите, че зимата е най-скучният сезон във Варна, то сте в голяма заблуда. За 5-та поредна година Морската столица ще приветства Зимното издание на арт фестивала “Сръчко”.

Над 100 изложители ни показват ръчно изработени подаръци

От 10 до 28 декември жителите и гостите на града, ще могат да се насладят на ръчно правените изделия на над 100 изложители от цялата страна. От рисувано стъкло и шити играчки до бижута и грънци, фестът предлага за всеки по нещо. Спазвайки традицията си за живи демонстрации на различни занаяти, и този път организаторите са подготвили множество изненади за своите посетители.

За втора поредна година домакин на събитието ще е най-големия търговски център във Варна - Delta Planet Mall. Ценителите на ръчно изработените уникати ще могат да им се насладят всеки ден от 10 до 21 часа на ниво 0 и -2. Организаторите на “Сръчко” ще положат всички усилия за спазване на противоепидемичните мерки и предпазване на гостите и участниците в събитието.

Тази година на две различни места

Но това съвсем не е всичко, защото организаторите са подготвили изненада. За първи път арт фестивал ”Сръчко” ще се проведе паралелно на две различни места. От 17 до 28 декември жителите и гостите на град Варна ще могат да се насладят на магията на коледния базар разположен между входа на хотел “Черно море” и Фестивалният и Конгресен Център. Ако не можете да посетит Делта Планет Мол, задължително наминете през открития формат на “Сръчко”, за да изпиете по чаша греяно вино заобиколени от весела компания и множество ръчно правени уникати.

Откъснете се от скучното ежедневие и елате да се забавляваме на Зимния “Сръчко”. А ако сте занаятчия или създавате “красотички”, които искате да представите на света, имаме добра новина за вас. Все още имате възможност да участвате във фестивала. Свържете се с организаторите на 0896231484 и заявете вашето участие. Не чакайте до последния момент! Местата на изложението са ограничени и за двете локации, а свободните бройки намаляват с всеки изминал ден. Не пропускайте да станете част от най-очакваното зимно събитие във Варна.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648