Моторист загина в завоите край варненското село Генерал Кантарджиево

Варна<+> 22.05.2023 17:23 Снимка: ДНЕС+

Моторист загина в завоите край варненското село Генерал Кантарджиево

25-годишен мотоциклетист е загинал на пътя между селата Оброчище и Генерал Кантарджиево в посока Кичево.

По данни на полицията, той е загубил управлението на мотора и е навлязъл в насрещното движение, където се е блъснал последователно в два автомобила.

Причината за това не е ясна и се разследва в момента.

Отсечката привлича много мотористи с плавните си завои, където могат да се развива голяма скорост, при която моторът да “легне” към едната на шосето, разказаха за “24 часа” запознати.

Загиналият е Иван Илиев от Аксаково, става ясно от фейсбук групата “Монумент "В името на живота и в полет към безкрая".

Погледнете небето, приятели! Тази вечер е малко по-светла, защото днес изгря една нова звезда, едно младо момче. Днес (в петък, бел. ред.) към 13:00 ч. на завоите при с. Кантарджиево се случи непоправимото. Едва на 25 г., с целия живот пред себе си, с безброй несбъднати мечти и планове за бъдещето отлетя от завоя , оставяйки почернени майка и баща да оплакват сина си и приятели да жалят за изгубения другар. Потърсете го сред звездите, махнете му за сбогом и се пазете момчета и момичета! Не зачерняйте родители и близки! Живейте!

Публикацията имаше хиляди коментари, сред които и такива, осъждащи начина, по които някои от младите шофьори карат мотоциклет, като застрашават своя и живота на други участници в движението.

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993