Красен Кралев се срещна с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове

Варна<+> 29.09.2022 23:52 Снимка: ДНЕС+

Красен Кралев се срещна с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове

„Днес се срещнах с треньорите и ръководителите на варненските тенис клубове Черно море, Супер спорт, Велто, Тича. Говорихме за провала на харвардските измамници и Руди Гела в областта на спорта. За тежките обиди и финансови щети, които това престъпно управление донесе на спортния сектор. Говорихме и за плановете ни за развитие на инфраструктурата за тенис на територията на община Варна. За успехите на варненските тенисисти Пьотр Нестеров, Иван Иванов и Симон Антони Иванов. За финансирането на федерацията по тенис и клубовете“ Това написа във Фейсбук профила си бившият министър на спорта и кандидат за депутат от партия ГЕРБ Красен Кралев.

„Като спечелим изборите на 2 октомври и сформираме правителство, вдигаме рязко средствата за спортните клубове с 200 %, за да имаме още топ тенисисти като Григор Димитров“, категорично заявява той.

„Продължаваме с бързи темпове да модернизираме спортната инфраструктура, за да могат сегашните ни таланти, като Пьотр Нестеров, Симон Антони Иванов и Иван Иванов, да продължават да печелят победи за България“, завършва публикацията си Кралев.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648