Има ли днес „компетентно“ становище Стела Николова за падналите изгнили дървета и клони във Варна

Варна<+> 27.01.2021 19:48 Снимка: Варна Новини

Има ли днес „компетентно“ становище Стела Николова за падналите изгнили дървета и клони във Варна

Знае ли общинската съветничка от „Да, България“ и експерт по всичко Стела Николова, която редовно скача срещу резитбата на дърветата във Варна, че днес бурният вятър събори десетки дървета и клони в града.

Над 46 сигнала за паднали дървета са били подадени при дежурния в Община Варна, установи проверка на „Варна Новини“.

По сериозни от тях са за изкоренени и паднали дървета на бул. „Осми Приморски полк“ с ул. „Македония“ в средна лента преди светофара, ул. „Дрин“ срещу №65, на гърба на бл.8 от страна на бул. „Хр.Ботев“, бул. „Приморски“ до Морска администрация, ул. „Цар Асен“ №11, ул. „Македония“ с ул. „Пирин“. Сигнали има още за дървета, които пречат на движението на пътни-превозни средства до спирка „Ботаническа градина“ посока Варна по пътя за с. Каменар, по пътя от чешмата на Аладжа манастир, към местност Перчемлията.

Ще е добре сега г-жа Николова, да излезе с „компетентно“ мнение и да се снима с изсъхналите и изгнили клони, които бранеше.

Може да се обърне и към гражданите, потърпевши от ситуацията и да каже каква вина за нея имат със „зелените“ пишман еколози, които надават вой при всеки опит на администрацията да премахне опасно дърво в града.

Ще поеме ли днес някой от тях персонална отговорност за последиците от подобни „инициативи“, които под формата на „гражданска съвест“, имат за цел единствено да направят евтин политически ПР на госпожата. /Варна новини

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386