Варна<+> 26.05.2023 12:36 Снимка: ДНЕС+

Grand Mall празнува рожден ден с децата на Варна на 27 и 28 май

По традиция още от създаването си през 2010 г. Grand Mall - най-големият търговски център във Варна, споделя рождения си ден с децата на морската столица. Тази година предпочитаният от родителите мол подарява на малчуганите голям Детски празник през уикенда на 27 и 28 май. И двата дни ще са изпъстрени с игри и интригуващи забавления, които развиват детското въображение и дават възможност за изява на талантите, а входът е свободен.

Началото и в събота, и в неделя ще бъде от 11:00 с Щура наука, която ще предизвика любопитковците с научно шоу и срещи с Айси и Дино.

Мечокът Айси - пухкав, любвеобилен и танцуващ бял гигант, ще радва децата на 27 май. Вълшебството е винаги с него, дори и по време на научното шоу - изненада. А танците ще бъдат мнооого!

Супер забавно палеонтоложко шоу на 28 май открива динозавърът Дино - новоизлюпен Тиранозавър Рекс. Юрска работилничка ще върне времето назад и всеки любознателен млад учен ще може сам да направи своите велики експерименти от историята на Юрския период.

Ще има и научни подаръци за всички.

И в двата весели дни в 14:00 започват Приказните игри в мола.

На 27 май любими актьори - приятели на малчуганите от Варненския куклен театър, ще ги зарадват с цяла поредица от изненади и приключения. Ще бъде усмихнато, забавно и много шарено. Мъниците ще се срещнат с Цветята на малката Ида, ще има Весела рисунка на муцунка с много смях, а детски Танцов флашмоб ще включи всички в игрите.

На 28 май Приказните игри в мола продължават с нови забавления! Малките палавници ще се надпреварват за най-смешна Фото муцунка, ще хвърлят Веселата топка и... Внимание! ще се включат като истински художници в създаването на Най-дългата рисунка.

 

Голямо творческо приключение очаква малчуганите в двата празнични дни от 17:00 - за пръв път те ще могат да се включат в интерактивен мюзикъл по любима приказка.

На 27 май от 17:00 е интерактивният мюзикъл “Играй и пей с трите прасенца!”. Децата ще помагат на трите прасенца да построят къщичките си и да се спасят от вълка. Ще ги посрещнат Горската фея и нейните помощнички Птички-гургулички - любими актьори от Варненския куклен театър. Игрите и песните ще продължат чак до края на приказката.

На 28 май също от 17:00 ч. е интерактивният мюзикъл “Играй и пей със седемте козлета!” Всички мъници знаят приказката на Братя Грим за козата, която живеела в гората със своите седем козлета, и за злия вълк. Сега заедно с любимите актьори от Варненския куклен театър децата ще създадат нов, радостен финал на приказната история. А това може да се случи само ако станат част от спектакъла. Затова всички ще играят, пеят и танцуват, така доброто ще победи.

Входът на всички събития от Детския празник в Grand Mall e свободен.

CHF CHF 1 2.02299
GBP GBP 1 2.31547
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.61518
USD USD 1 1.81364