Варна<+> 30.07.2020 05:47 Снимка: Варнановини

Ето кой блокира Аспаруховия мост във Варна

Антон Георгиев, натрупал стаж в антиевропейската партия на Костя Копейкин, а днес и в „БОЕЦ”, свързвана с Цветан Василев, е човекът, който днес организира затварянето на Аспаруховия мост. Заедно с дружинката си, водена от тъпанджия, той спря движението, съобщават от https://varnanovini.bg/

Така десетки хора останаха блокирани в автомобилите си, а район „Аспарухово“ – без връзка с града. Това възмути варненци, чието недоволство изригна във Фейсбук.

Но кой е Антон Георгиев?

Той открито декларира анархизъм и ненавист към Европейския съюз в личния си профил във фейсбук, включително чрез клипове с омаскаряване на европейското знаме. Гаврата, която разпространява, е била извършена пред българското консулство в Ню Йорк. От кадрите ясно се вижда, че еврофлагът е боядисан в оранжево – цветът на знамето на новата партия БТР, което също се вижда във видеото.

За политическата формация „България на труда и разума“ варненци научиха наскоро от билборд с послания за излизане от НАТО и ЕС. Антиевропейските настроения във Варна ескалират.

Само преди дни, отново по време на протеста, пред безмълвните погледи на активистите на „Демократична България“, бе нарязан с нож европейския флаг в центъра на града. Нито един представител на „Демократична България“ не подаде сигнал в полицията за гаврата с флага!

https://varnanovini.bg/

 

CHF CHF 1 1.82464
GBP GBP 1 2.15507
RON RON 10 4.01212
TRY TRY 10 2.046
USD USD 1 1.65482