Варна<+> 22.05.2023 12:39 Снимка: ДНЕС+

Депутатът от СДС в групата ГЕРБ-СДС доц. Медиха Хамза присъства на раздаването на наградите "Варна"

"Изключително съм горда, че Варна, моят роден град има толкова дейни, талантливи и отдадени на професиите си хора. Вярвам, че Варна може още много да даде на България и света в това отношение. Целият ми живот е отдаден на образованието и се покланям на всеки, който е дал своят принос в тази сфера. Изкуствата, журналистиката, архитектурата, науката и всички, които са отличени днес с тази престижна награда, са доказателство за това, че България има своето богатство - хората, които творят и градят настоящето и бъдещето ѝ. Честита награда "Варна" на всички, заслужили признанието на варненци!"

Тя поздрави носителят на голямата награда "Варна" - скулпторът Живко Дончев, чийто произведения красят морския град, а едно от тях е инсталирано пред Народно читалище "Просвета-1927" в Аспарухово, в чието читалищно настоятелство членува доц. Хамза и е добре запозната с творчеството на младия скулптор и художник.

"Пожелавам на Живко Дончев още много покорени върхове, творчески идеи и да не спира да ни радва с таланта и изкуството си", допълни още депутатът от групата на ГЕРБ-СДС доц. Медиха Хамза.

Тя поздрави и Медицинския колеж към Медицинския университет за високото признание.

"Медицинският университет е дом, в който се раждат онези хора, които се грижат за най-ценното -здравето ни. Поздравления за всички бивши, настоящи и бъдещи възпитаници на това  престижно учебно заведение. Той е едно от големите богатства на Варна", завърши доц. Хамза

CHF CHF 1 2.05315
GBP GBP 1 2.28325
RON RON 10 3.92989
TRY TRY 100 5.85885
USD USD 1 1.81062