За броени минути свършиха билетите за Сърбия - България

Спорт 18.11.2023 09:13 Снимка: ДНЕС+

За броени минути свършиха билетите за Сърбия - България

За броени минути свършиха всички билети за двубоя на националите в Сърбия тази неделя. Последната ни евроквалификация е на стадиона в Лесковац и УЕФА намали наказанието на домакините и допусна частично отваряне на чисто новия стадион. Пропуските бяха по 500 динара, което прави по 60 лева.

“България показа изненадващо добра игра срещу Унгария и това трябва да не го забравяме”, заяви националният селекционер на Сърбия Драган Стойкович-Пикси. Повечето от играчите обаче се заканват да ни разгромят, въпреки че бяха пред загуба в Разград в първия мач, когато допуснахме равенство в последните секунди, точно както се случи и в четвъртък срещу Унгария.

Мачът е от изключителна важност за домакините, защото им трябва минимум точка. Защото, ако Черна гора спечели в Будапеща, то сърбите ще гледат европейското по телевизията като нашите.

УЕФА изненадващо прати за дежурен делегат бившия вратар на "Литекс" Флорин Пруня. Румънецът отдавна прави кариера в евроцентралата.

Опитният белгийски рефер Ерих Ламбрехтс ще ръководи двубоя в неделя от 16 часа българско време. Ще му помагат Жо де Вейрт и Кевин Монтени, а четвърти ще е Натан Вербумен. Съдийски наблюдател ще е Майкъл Томас Рос (Северна Ирландия).

CHF CHF 1 1.97959
GBP GBP 1 2.28624
RON RON 10 3.93132
TRY TRY 100 5.59248
USD USD 1 1.80078