Везенков: Много хора не вярваха в мен

Спорт 22.02.2022 17:41 Снимка: ДНЕС+

Везенков: Много хора не вярваха в мен

Часове след като вдигна Купата на Гърция с Олимпиакос Александър Везенков благодари на всички в клуба, които са повярвали в него.

Българинът допълва, че това го е накарало да работи още по-здраво.

„Щастлив съм да донеса радост на всички, които подкрепят Олимпиакос. Няма да лъжа, бяха трудни две години и половина, но още в първия финал ние успяхме да спечелим”, сподели Александър Везенков пред медиите в Гърция.

„Трофеите те карат да искаш още. Основните ни цели винаги са били Купата и титлата на Гърция, както и да стигнем възможно най-далече в Евролигата. Ще се радваме, но трябва да се върнем към нормалния си ритъм, защото ни чака труден мач с много добър отбор като Армани Милано“, казва още крилото на Олимпиакос.

„Само ние знаем през какво сме преминали. Нещата не бяха лесни. Трябваше да работя много, за да се утвърдя. Имаше много хора, които не вярваха в мен, но съм щастлив, че хората в клуба ми се довериха. Искам да им благодаря, защото те ме накараха да работя дори по-здраво, да видя слабостите си и да се представям дори по-добре. След всеки двубой искам да видя какво съм сбъркал и да го поправя„, завършва Александър Везенков./tribune.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648