Венци Стефанов разкритикува привържениците на Левски: Вандалщина!

Спорт 19.10.2020 10:57 Снимка: ДНЕС+

Венци Стефанов разкритикува привържениците на Левски: Вандалщина!

Десетки седалки в гостуващия сектор на стадиона на Славия бяха изпочупени от агитката на Левски в днешното дерби между бели и сини, завършило с победа за „белите“ с 1:0. 

„Двата отбора се бориха. Ние спечелихме, защото повече желаехме победата. С новия треньор се появи нагласата и играта. Виждате, че победите идват. Най-лошото и гадно нещо са счупените седалки в гостуващия сектор. Това е вандалщина. Полицията трябва да вземе мерки за тези прояви. Защо не седяха по дърветата? Където отидат ще чупят. Това казват те, а кои са? Всички трябва да се съобразяваме с тях. Безобразие“, заяви Стефанов.

„Най-старите клубове в България и дербито между тях винаги е било много оспорвано. Смятам, че оттук натам нещата ще се решават с футболни средства. Доволен съм от съдийството, въпреки че имаше някои отсъждания, които не ми харесаха. Новият треньор внесе самочувствие, бързина в атаката и борбеност. Георги Петков внесе сигурност в защитата.

Момчетата повярваха в себе си. Когато имаш силен дух са по-големи и шансовете ти за победа. Чужденците само в единия отбор се брояха на пръсти, а в другия - нямаше. На македонеца дворът му е в България. Какъв чужденец е? Ще кажете, че и Томбак е чужденец. Няма чужденци в Славия. Треньорът е повече българин от много други треньори. Само му се обадих и веднага тръгна от Русия. Каза, че щом е за България идва“, добави още той./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448