Цветана Пиронкова и Юлиан Вергов повеждат звездния отбор посланици на Sofia Open

Спорт 30.10.2023 15:03 Снимка: ДНЕС+

Цветана Пиронкова и Юлиан Вергов повеждат звездния отбор посланици на Sofia Open

Цветана Пиронкова и Юлиан Вергов са първите звезди, които ще бъда част от специалния отбор посланици на Sofia Open. Стана традиция надпреварата от категория ATP 250 да има своите популярни лица, които ще бъдат част събитието в столицата между 4 и 11 ноември 2023 година.

Бившата ни първа ракета при дамите Цветана Пиронкова за пета година е посланик на турнира. Покрай грижите за двете си деца тя ще следи отблизо битките на световните звезди.

„За България наистина е привилегия да бъде и то за осма поредна година домакин на престижния тенис турнир Sofia Open. Това че страната ни получи правото да организира турнира заради невъзможността на Тел Авив, бе прекрасна новина за българските тенис почитатели. Седмицата с мачове в София е много ценна за публиката, но и за родните тенис таланти да усетят атмосферата и да се изправят срещу тенисисти от световния елит в момента", сподели Цвети, а феновете съвсем скоро ще чуят и нейното послание.

Големият почитател на тениса Юлиан Вергов също последните години е неизменно част от всичко преди и по време на Sofia Open. Акторът обаче сега е изправен през изпитание – да стигне на време за мачовете защото в момента е на турне в Канада и САЩ. Заедно с Иван Радоев и Моню Монев вече минаха през Ванкувър, Монреал, Торонто, Вашингтон, Лас Вегас и Бостън с представлението си „Кафе с претенция“. Той обаче обеща да се върне в родината за най-интересните срещи на корта, като го направи от летището в Бостън на път към Филаделфия чрез видео. Преди да заеме мястото си „Арена София“, Вергов има още да играе в Сан Франсиско, Ню Йорк, Сиатъл, Лос Анжелис и Тампа.

Припомняме, че в първите три дни (4,5,6 ноември) мачовете ще бъдат зала „София“, а от 7 до 11 ноември срещите ще бъдат в „Арена Армеец“. Билетите вече са в продажба в мрежата на eventim.bg в цялата страна, както и в партньорската мрежа в цяла България:

– на касата на „Арена София“
– в билетния център на НДК
– на касата с удължено работно време в The Mall в София,
– в бензиностанции OMV
– Всички книжарници Orange
– "Технополис"
– Usit Colours
– "Български пощи"

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549