ЦСКА завърши с равенство, Акрапович похвали младите играчи

Спорт 14.01.2021 08:27 Снимка: ДНЕС+

ЦСКА завърши с равенство, Акрапович похвали младите играчи

Българският ЦСКА не успя да надделее над заемащия предпоследно място в полската Екстракласа Стал Миелец, завършвайки наравно – 0:0, във втората си контролна среща по време на лагера в Турция.

„Червените” демонстрираха коренно различно поведение в разиграването на топката, в сравнение с дебютната контрола – срещу Аланияспор Б, и съвсем резонно не стигна до отбелязването на гол. В първата си проверка ЦСКА надделя с 4:0 над дубъла на Аланияспор.

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира нулевото равенство за тима в контролата с полския Стал.

"Нямаше ситуации за гол. Труден мач и за двата отбора. Играхме твърдо, те също. Приоритет беше никой да не се контузи, защото и тренировките са ни доста тежки. Днес също тренирахме преди това.

Направих един микс, на повече позиции. С два различни отбора. Мога да съм доволен, защото не позволихме на съперника да има свобода и положения.

Нямахме кой знае колко пространство за разиграване на топката. Това днес не се получи. На първи план е да не получим гол. Днес го направихме. Бучков, като за млад футболист, се справи със задачите си на терена.

Ако това, при нас, е казарма, не знам какво е в българските казарми. Има режим. И след тренировките има време за почивка. Далеч сме от казармената дисциплина. Не е така.

Доволен съм. Кондицията е нужна, за да се надгражда. Подготвителният период е важен за всеки един отбор.

Имаме два варианта за съперник в следващата контрола. Ще избираме. С Алания няма да може, защото при тях първенството продължава", каза Акрапович.

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832