ЦСКА играе за последно на "Армията" срещу "Лудогорец" и започва разрушаването на стадиона

Спорт 23.11.2023 16:11 Снимка: ДНЕС+

ЦСКА играе за последно на "Армията" срещу "Лудогорец" и започва разрушаването на стадиона

ЦСКА ще играе за последно на стадион "Българска армия" срещу "Лудогорец" на 10 декември. След това "червеният" клуб започва тръжни процедури за разрушителни дейности, както и избор на строител за новото съоръжение.

Това става ясно от следното изявление на ЦСКА:

"Уважаеми привърженици,

С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта.

Какво предстои?
В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на „Българска армия", а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж.

И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на построения през 1976 г. стадион „Българска армия" ще бъде домакинството на „Лудогорец" на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо. Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата.

Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на "Българска армия". Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г.

Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион.

Е, „армейци", преборихме се! ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!"

CHF CHF 1 2.04115
GBP GBP 1 2.28517
RON RON 10 3.93567
TRY TRY 100 5.77036
USD USD 1 1.80878