Треньорът на Левски: Разочаровани сме от Краев и Петрис

Спорт 13.01.2024 08:55 Снимка: ДНЕС+

Треньорът на Левски: Разочаровани сме от Краев и Петрис

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция на старта на зимната подготовка. Специалистът обяви, че Жереми Петрис и Андриан Краев остават в София и няма да пътуавт за лагера в Турция, тъй като отказват да преподпишат договорите си. 

"Очакваме играча, който трябва да замести Роналдо. Той е изходящият трансфер, който вече е обявен. Ще има най-вероятно входящи трансфери, свързани с постовете на Жереми Петрис и Андриан Краев."

"Спекулации видях, че има много. Много сме разочаровани със ситуацията с Петрис и Краев. Свидетел съм, направи се максимално усилие да се преподпишат, но те отказват. Може би ментално вече са решили и са на друго място. Решението е взето, те няма да пътуват с нас. Знаете за нас колко важни са те. Постъпихме много коретно, изчакахме до последния момент. Изчакахме входящите трансфери на техните места и сега трябва да действаме в движение."

"Цел №1 бе да запазим състава. В такова състояние сме, че нямаме много възможности да сме активни на пазавра."

"Направени са анализи. имахме добри представяния, това, за съжаление, в последните мачове не се виждаше. Имаше ред причини. Имаше физически спад, травми, дисбаланс и т.н."

"Със Саид няма развитие, тъй като беше ясно, че още в началото трябваше да дойде, но той взе решение да остане в Казахстан. С това момче, той е помощник-треньор (б.а Красимир Петров). Той е помощник, знаете го добре кой е, ще му бъдат давани указания и това е."

"Целите са задължително участие в Европа. Преследвахме първо място, изоставахме доста, но не трябва да ни отписват. Не се знае какъв отбор ще сглобим. Целите са високи. Догонващ отбор е, глупавото е начинът, по който загубихме точки в мачовете с Крумовград и Локомотив София."

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549