Тити Папазов: До края на месеца Левски ще има два големи спонсора

Спорт 03.10.2020 19:40 Снимка: ДНЕС+

Тити Папазов: До края на месеца Левски ще има два големи спонсора

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов направи важно разкритие. Той сподели, че клубът ще подпише с два големи спонсора до дни.

"Левски е много близо до генерален спонсор. Бягаме като дявол от тамян от повече информация, защото сме водили разговори с доста сериозни компании през последните 4 месеца. Да няма външни фактори, които да влияят. Има обективни световни икономически проблеми. Сигурен съм и съм убеден, че в месец октомври Левски ще има не един, а два сериозни спонсора. И генерален, и втори - пак сериозен.

Много ми се иска на този ден, когато се почита такова голямо име, да не отиваме в негативна посока. Смятам, че това нещо ще го решим заедно - клубът и привържениците. Колкото повече преекспонираме този проблем, толкова по-трудно ще го решим. Да не си заравяме главата в пясъка. Убеден съм, че има причини. Ние като клуб също носим някаква отговорност за случилите се събития. Заедно ще потърсим решение. Най-лесното решение е тези, които се оправдават с проблемите на стадиона, да преодолеят тази психологическа бариера и да дойдат на стадиона. Когато станат много повече тези, които подкрепят отбора, ще се минимизират такива събития и те ще бъдат в миналото и историята.

Всички тези хора обичат Левски и по никакъв начин не трябва да бъдат заклеймявани. Това е въпрос на различна емоция, на обида, която са намерили да я изразят по този начин. Убеден съм, че от позицията на времето може би съжаляват, не мога да отговарям за техните постъпки. Но ние сме голям клуб, Левски е клуб на своите привърженици, Левски е спасен в последните месеци от своите привърженици. Привържениците на Левски ще бъдат в основата на това, което ще се случва в бъдеще.

От 2 юни, откакто съм със Сираков в Левски, категорично заявявам, че фирмата за охрана не е източвала клуба. Веднъж завинаги да се знае, защото болката и обидата е голяма. За това мога да гарантирам. Мога да гледам в очите цяла България. И от тук нататък това нещо по някакъв начин да отпадне, защото тази квалификация води до обида, която прераства в реакция", каза Папазов./Топ Спорт

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448