Сон се върнал контузен в Тотнъм след скандал... за игра на пинг-понг

Спорт 14.02.2024 18:13 Снимка: ДНЕС+

Сон се върнал контузен в Тотнъм след скандал... за игра на пинг-понг

Капитанът на Спърс е имал конфликт с по-младите си съотборници от Южна Корея

Звездата на Южна Корея и Тотнъм Хюн-Мин Сон се е върнал в лагер на клубния си отбор след Купата на Азия с нелепа контузия. Капитанът на Спърс не успя да помогне на страната си да се класира за финала на азиатското първенство и корейците се простиха с мечтата за нещо голямо в полуфиналите, където загубиха от непретенциозния тим на Йордания.

Сякаш това не бе достатъчно, но в навечерието на въпросния мач Сон е влязъл в конфликт с някои от по-младите играчи в отбора, а причината за това е... игра на тенис на маса.

Кан-Ин Лий от Пари Сен Жермен и част от останалите младоци в корейския състава са претупали присъствието си на вечеря, за да могат да играят пинг-понг.

Това не се е понравило на Сон, който от своя страна им е потърсил сметка и така се е стигнало до разправията помежду им.

Опитният Сон е сграбчил за яката изгряващата звезда, който пък е опитал да му отвърне с юмрук, а когато двамата са били разтървани, се е стигнало до травмата на Хюн-Мин - изкълчване на няколко от пръстите му.

В Спърс не са били доволни от случилото се, а както срещу Йордания, така и след завръщането си в Спърс, Соналдо игра с шина на показалеца и средния пръст на дясната си ръка.

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822