Скандали тресат Ботев Пловдив

Спорт 01.05.2023 11:15 Снимка: ДНЕС+

Скандали тресат Ботев Пловдив

Нещата в съблекалнята на Ботев Пловдив не са толкова добри, колкото би трябвало.

През второто полувреме на домакинството на Левски нападателят Антоан Бароан ясно показа несъгласието си с решение на треньора Бруно Балтазар за това как трябва да се развиват атаките на отбора.

В момент, в който играта бе прекъсната за пореден път от факли и димки, Бароан започна разпалено да жестикулира към резервната скамейка. От там не му останаха длъжни.

В разправията се включи и Самуел Супрайен. В крайна сметка именно той отиде до треньорския щаб, а след това се върна на терена и даде наставления на съотборниците си.

Бароан не бе в стартовата единайсеторка, но се появи на игрището с началото на второто полувреме. Той пропусна и най-чистото положение за канарчетата.

След двубоя пък Балтазар заяви:

„Знам какво скандират феновете. Знам, че има много играчи на пейката, които са ядосани за това, че не играят. Не деля състезателите според паспорта им. Отборът е добре физически. През второто полувреме изтървахме сериозно положение. Не мога да си обясня как допуснахме гол. За да е пълен стадионът, трябва да подобрим играта и резултатите. Поех отбора 10-ти, сега пак е на тази позиция“.

CHF CHF 1 2.00187
GBP GBP 1 2.27939
RON RON 10 3.93076
TRY TRY 100 5.62978
USD USD 1 1.81667