Скандал във Висшата лига: Подслушвали съблекалнята на Юнайтед в ключово гостуване

Спорт 13.10.2024 17:20 Снимка: ДНЕС+

Скандал във Висшата лига: Подслушвали съблекалнята на Юнайтед в ключово гостуване

Грандиозен скандал се завихря във Висшата лига, след като таблоидът "Сън" разкри, че съблекалнята на Манчестър Юнайтед е била подслушвана по време на гостуването на отбора на Астън Вила (0:0) миналата неделя.

Според изданието телефон, който е записвал всеки звук в помещението, е бил скрит в съблекалнята на гостуващия отбор около 3 часа преди мача.

И е направил пълен запис на разговорите в нея, включително на речите на Ерик тен Хаг преди двубоя, на почивката между полувремената и след края.

"Това е шокираща липса на професионализъм и у домакините от Астън Вила, да допуснат човек в съблекалнята, но и на Юнайтед, който води навсякъде със себе си охранители", цитиран е източникът, разкрил новината пред "Сън".

Още по-стряскащо е, че подслушването не е организирано от някакви професионалисти, или от конкурентен клуб - а от няколко души, които искали да скроят номер и да извадят в публичното пространство какво се случва в съблекалнята на един голям отбор от Висшата лига.

Вила и Юнайтед отказаха коментар по темата, а изданието твърди, че има пълния запис от съблекалнята, но засега не иска да го публикува.

Опасенията са, че това може да доведе до съдебни действия от клуба.

CHF CHF 1 2.08555
GBP GBP 1 2.33657
RON RON 10 3.9314
TRY TRY 100 5.21589
USD USD 1 1.78811