Шеф в ЦСКА: Трябва да сме първи в края на редовния сезон

Спорт 23.04.2023 18:00 Снимка: ДНЕС+

Шеф в ЦСКА: Трябва да сме първи в края на редовния сезон

Изключително важно е ЦСКА да държи съдбата си в своите ръце. А това означава ние да бъдем лидери и да определяме какъв ще бъде развоя в нашите двубои. В плейофите има огромно значение да завършиш на първо място, защото най-малкото приемаш втория отбор у дома, което за нас ще бъде изключително важно. Аз съм убеден, че битката ще се води до последния кръг и такова трябва да бъде настроението и на самите футболисти.

Това каза изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев по БНТ. "Червените" вече са втори в класирането. Те изостават на точка от "Лудогорец", но разградчани имат мач повече.

Шефът на "Армията" не пропусна да се заяде леко с вечния съперник "Левски" - но не за класирането на "сините", а за това, че тимът от Подуяне не може да намери заместник на директора Ивайло Ивков, който бе освободен от длъжност.

"Някои отбори не могат да си намерят и един изпълнителен директор, а пък ние имаме двама. С Филип Филипов (б.а другият директор на ЦСКА) се познаваме отдавна. Той много ми помага, като ме вкарва в тези ежедневни неща, които за него вече са станали рутина", каза още Орманджиев.

Утре "червените" ще представят проекта пред феновете си за новия стадион.

CHF CHF 1 2.00413
GBP GBP 1 2.2865
RON RON 10 3.93029
TRY TRY 100 5.64706
USD USD 1 1.82822