Роналдо се извини за неприличните жестове

Спорт 11.03.2024 16:37 Снимка: АР/БТА

Роналдо се извини за неприличните жестове

Кристиано Роналдо се извини публично за неприличните жестове към фенове на противника по време на мач на неговия Ал Насър.

Суперзвездата получи наказание от една среща и глоба от 8 хиляди долара, след като направи жест с ръце към привържениците на Ал Шабаб. Те, както много други противникови фенове на Ал Насър в Саудитска Арабия, скандираха името на Лионел Меси.

Роналдо оправда действията си с културните различия на Европа и новата за него страна, но и се извини за действията си.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, kojto печели по 218 милиона годишнo, каза че страстта му към играта го подтикнала да направи такова нещо.

По време на пресконференция той обеща да уважава културата на всички страни. "Винаги ще уважавам културата на всички държави, както и съм го правил, но не винаги хората виждал реалните действия. Както съм казвал и преди, ясно е, че тези мои действия няма да се повторят тук. Такива в Европа са нормални. Понякога страстта ми и вълнението към играта ни карат да правим такива грешки", заяви португалецът.

Неговият Ал Насър няма да успее да спечели титлата в първенството, тъй като вече изостава с цели 12 точки на Ал Хилал, където играе Неймар.

CHF CHF 1 2.00003
GBP GBP 1 2.2837
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.61962
USD USD 1 1.82549

Водещите новини