ОТ МРЕЖАТА: Феновете пак се подиграха с Боби Михайлов във Фейсбука му

Спорт 29.11.2021 15:32 Снимка: ДНЕС+

ОТ МРЕЖАТА: Феновете пак се подиграха с Боби Михайлов във Фейсбука му

Вижте подробности

Феновете на българския футбол за пореден път демонстрираха омразата си към президента на БФС Борислав Михайлов, който отскоро има самостоятелна страница във Фейсбук, пише NOVSPORT. Боби се опита да се похвали с нова система за дигитализация във футболната централа, нещо което е задължително изискване от ФИФА и не е никакво постижение.

В коментарите под поста запалянковците недвусмислено пишат, че очакват оттеглянето на бившия национален вратар като ръководител. Категоричното им мнение е, че той изобщо не се справя е трябва да освободи поста си. Някои от феновете дори подиграват Михайлов.

"А чрез тази FIFA Connect за проследяване, ще можем ли да те следим и теб в коя кръчма си?????......носеща след себе си информация и пълната ти история", пита потребител с името Ivo Krystev.

"Срам и позор си ти! Капка морал нямаш ли, за да разбереш, че всички искаме да се махаш?!?! Само ти, онзи с овчарската шапка и нагаждачите още те харесват! Сам си направи така, от уважаван футболист сега да си най-мразеният ръководител! Срам и позор си ти!", пише му Александър Костадинов.

"Браво, Борислав. Направи достатъчно за футбола. Хайде бягай да почиваш", призовава го Deyan Adamov. 

"Оставете и някой лев за дрехи на Лечков, че човека е беден и да не изглежда все едно е тръгнал за риба", пише Хрисимир Тодоров. Още по-краен е Plamen Shalapatov: "Мукет ефенди има само едно единствено полезно за Бг футбола действие, което да интегрираш- ОСТАВКА на целия изпълком на футболния съюз!!!!!" /tribune.bg

CHF CHF 1 2.00105
GBP GBP 1 2.27568
RON RON 10 3.93076
TRY TRY 100 5.62834
USD USD 1 1.83027