Официално! Черно море продаде Илиан Илиев в Кипър

Спорт 20.07.2021 08:06 Снимка: ДНЕС+

Официално! Черно море продаде Илиан Илиев в Кипър

Аполон (Лимасол) е постигнал споразумение с Черно море по трансфера на Илиан Илиев-младши, обявиха от кипърския клуб.

Договорът на национала ще е до 2025 година.

Очаква се в следващите няколко дни играчът да пристигне в Кипър, за да премине медицинския преглед и да подпише личния си договор с клуба.

Аполон първоначално искаше Илиев под наем с опция за закупуване. На 15 юли обаче е била изпратена подобрена оферта.

Илиан Илиев-младши си взе довиждане с всички в Черно море, както и с феновете на тима, след като стана ясно, че ще премине в кипърския Аполон Лимасол. Офанзивният халф използва една от социалните мрежи, за да благодари за изминалите две години, в които носи екипа на "моряците" и разкри, че е сбъднал детската си мечта да играе за мъжкия отбор на варненци.

“Изминаха две прекрасни години в моя любим отбор. За това време преживях много щастливи моменти с този страхотен колектив и невероятен клуб. Ще запомня всеки един миг, който прекарахме заедно - на терена и извън него.

Искам да благодаря на целия отбор, на треньорите и ръководството за предоставената ми възможност да заиграя в този отбор и на феновете, които винаги бяха зад нас и ни подкрепяха. Успях да изпълня детската си мечта, да достигна до мъжкия отбор на Черно море. Желая Ви успехи и много късмет през новия сезон.

Само Черно море!”, написа Илиев./tribune.bg  

CHF CHF 1 2.00269
GBP GBP 1 2.28725
RON RON 10 3.9325
TRY TRY 100 5.59629
USD USD 1 1.80911