Нов саботаж в “Левски”, този път от Ивайло Ивков

Спорт 29.04.2023 08:05 Снимка: ДНЕС+

Нов саботаж в “Левски”, този път от Ивайло Ивков

Саботажите в “Левски” продължават с пълна сила. След като се появи информация, че бившият шеф на школата на “сините” Йончо Арсов е изтрил данни за юношите на клуба, сега нова спънка е направил уволненият изпълнителен директор Ивайло Ивков.

Адвокатът бе освободен от управленския пост след общото събрание на 6 април. Въпреки това Ивков все още се води директор по документи, тъй като новият шеф на “Герена” Даниел Боримиров не е вписан в Търговския регистър.

Според близката до мажоритарния собственик фейсбук група “Синя приказка” юристът е стопирал изплащането на премии в тима след победата 1:0 над “Берое”.

Ръководството и спонсорът решават да възнаградят отбора финансова след втората поредна победа на тима на Елин Топузаков, но Ивков отказвал да подпише документите. Така играчите останали с празни ръце въпреки обещанията.

“Ивков е отказал да разпише документите. Така Топчо олекнал пред играчите”, пише в поста на фейсбук страницата, която е считана за много близка до Сираков. Редовно публикациите там са потвърдени по-късно от самия бос на “Герена”, я от неговата съпруга Илияна Раева.

CHF CHF 1 2.02049
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.63146
USD USD 1 1.83594