Любо Пенев с колебания за фланговете срещу Лудогорец

Спорт 08.05.2021 17:00 Снимка: ДНЕС+

Любо Пенев с колебания за фланговете срещу Лудогорец

В ЦСКА вече се настройват за двубоя с Лудогорец на 12 май. "Червените" ще се опитат да спечелят първата си домакинска победа над този съперник в шампионатен двубой. За целта Любослав Пенев ще хвърли в боя най-доброто, с което разполага, въпреки че финалът за Купата е само седмица по-късно.

Аут за срещата с "орлите" в сряда е само Жеферсон, пише "Тема Спорт". Други контузени в ЦСКА за момента няма, като Жул Кейта вече тренира на пълни обороти след травмата която получи във вечното дерби. Любослав Пенев има колебания за фланговете срещу Лудогорец.

При успеха с 1:0 над Арда титуляри по крилата бяха Рафаел Енрике и Георги Йомов. Двамата обаче не се справиха на ниво и бяха заменени след час игра. Интересното обаче е, че именно те бяха най-силни в състава на "червените" при победата с 2:1 над разградчани в полуфинала-реванш за Купата. Тогава и двамата се разписаха.

В тренировките до мача с Лудогорец Пенев ще прецени кои от много си опции за крилата да използва. Там за две места се конкурират - Йомов, Енрике, Синклер, Кери и Кейта.

Срещу Лудогорец като титуляр ще започне Брадли Мазику. Левият бек вече е напълно възстановен от контузии и е готов за 90 минути игра. Брадли бе резерва срещу Арда, но през втората част се появи на терена. За десен бек пък Пенев ще може да избира между Вион и Турицов. Младокът се представя добре под ръководството на Ел Голеадор и това позволи на треньора да ползва французина на други позиции./Топ Спорт

CHF CHF 1 2.00105
GBP GBP 1 2.27568
RON RON 10 3.93076
TRY TRY 100 5.62834
USD USD 1 1.83027