Коло Муани притиска Айнтрахт за трансфер в ПСЖ

Спорт 30.08.2023 10:49 Снимка: ДНЕС+

Коло Муани притиска Айнтрахт за трансфер в ПСЖ

Нападателят губи търпение трансферът в ПСЖ да се случи

Звездата на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани отчайващо иска трансфер в Пари Сен Жермен, който също иска да привлече нападателя в редиците си.

Френският национал е заявил, че иска да бъде продаден пред журналиста Флориан Платенберг от „Sky Sports Germany“, съобщи трансферният гуру Фабрицио Романо.

„Благодаря на Айнтрахт, но ми позволете да се присъединя към Пари Сен Жермен. Дължа много на Айнтрахт. Техните фенове завинаги остават в сърцето ми и винаги съм се държал изключително професионално“, е заявил Коло Муани по повод своето желание.

Той коментира и развоя по преговорите между двата клуба: „Не е тайна, че Пари Сен Жермен направи рекордно предложение за мен, това е голяма възможност за живота ми. Бих искал да се присъединя към ПСЖ и също така информирах отговорните хора, надявам се, че Айнтрахт ще се съгласи“.

„Орлите“, които в четвъртък посрещат Левски в мач-реванш от Лигата на конференциите, вече отказаха няколко оферти от френския клуб, последната от които бе на стойност 80 млн. евро с бонуси.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482