Интер за Ериксен: Искахме да бъде лош сън и да се събудим

Спорт 20.06.2021 19:00 Снимка: ДНЕС+

Интер за Ериксен: Искахме да бъде лош сън и да се събудим

Официалният сайт на Интер публикува изявление относно ситуацията с халфа Кристиан Ериксен .

"Това не бяха обикновени дни, тези, които сме броили от събота, от онези моменти, които ни се струваха толкова дълги и безсмислени, когато всичко, което искахме, беше лош сън. За щастие се събуждаме дори от най-лошите кошмари.

В почтителното мълчание на тези дни събрахме всичките си мисли, молитвите си, дори въздишките си. Въздишка с облекчение след снимките и новините от Кралската национална болница в Копенхаген, място, за което не знаехме до преди няколко дни.

Най-добрият момент беше вторник сутринта: фотография, усмивка, палец нагоре. И съобщение: "Здравейте всички, благодаря ви много за вашите съобщения от цял ​​свят. Това означава много за мен и семейството ми. Добре съм".

През последните няколко дни трепетът на страха беше заменен от облекчение. И емоции: огромна фланелка с номер 10 беше показана преди мача между Дания и Белгия на същия стадион. Играта спря десет минути по-късно и феновете се ръкопляскаха, както и играчите на терена, включително Ромела Лукаку. Банери, фланелки, показани от фенове, национални отбори, посветени на нашия номер 24.

Всички тези моменти са най-силните и сърдечни прегръдки за Кристиан Ериксен.

Интер е с теб, Крис! ", се казва в съобщението на клуба./Топ Спорт

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147