Илиан Илиев ще продължи да съвместява националния тим с Черно море

Спорт 31.05.2024 16:53 Снимка: ДНЕС+

Илиан Илиев ще продължи да съвместява националния тим с Черно море

След невероятния сезон с "моряците", Илиев ще продължи да води клуба

Илиан Илиев ще продължи да съвместява двете си треньорски длъжности и през новия сезон, пише "Спортал".

Националният селекционер ще продължи да води и Черно море, като въпросителните около бъдещето му бяха свързани именно с работата начело на "моряците".

Илиев имаше договора до края на сезона, но след невероятното представяне, спечелените сребърни медали и напълно заслуженото завоювано европейско участие, той сам изрази желание да продължи работата си във Варна.

Няма съмнение, че и шефовете на "Тича" са искали Илиев да продължи успешната си работа в клуба, като треньорът е получил и "зелена светлина" от БФС.

Така Илиан Илиев ще успее да изведе Черно море в турнира Лига на конференциите, а през последните месеци той доказа, че умее да съвместява двете длъжности, като разбира се за целта разчита и на своя верен екип.

За националният тим предстоят контроли срещу участниците на Евро 2024 Румъния и Словения, преди Илиан Илиев да се завърне във Варна за старта на подготовката на Черно море.

По този начин Илиан Илиев ще започне осмия си проеден сезон начело на Черно море, като това е вторият му престой в клуба, след като треньорската му кариера стартира именно на "Тича" преди 20 години.

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993