Феновете на Пирин искат оставката на цялото ръководство

Спорт 26.08.2023 15:29 Снимка: ДНЕС+

Феновете на Пирин искат оставката на цялото ръководство

От страницата "Пирин Ултрас" излязоха с позиция след поредния слаб резултат

Топ фенът на Пирин Константин Капчин призова да се поеме отговорност за безобразните резултати в отбора.

Той изрази своята позиция в социалната мрежа Facebook, както обикновено го прави.

Пирин се намира в безобразно състояние със само 1 точка от шест изиграни мача до момента, а вероятно щеше да има толкова дори да не бе отлагана срещата с Левски на "Герена".

Вчера отборът загуби от Ботев (Враца) у дома, като очевидно това "преля чашата" в търпението на феновете.

Ето и написаното от Капчин без редакторска намеса:

"Когато юношите старша възраст станаха шампиони, всички се биеха в гърдите колко са “велики” и колко са “направили” за този успех, правеха се снимки, постове, заглавия, сега, когато Пирин има само една точка и един отбелязан гол защо някой не излезе да поеме отговорност ? Това е проблемът липсата на носене на отговорност ! Вчера на полувремето едни хора, играли преди 50 години на този стадион за 10 лв премия и най-важното от ЛЮБОВ към клуб, град и игра излезнаха и накараха публиката да настръхне от спомен, сантимент и носталгия ! Вземете си поуки, а най-добре си вземете куфарите и марш от Благоевград! Само ПИРИН!
 
От страницата във Facebook "Пирин Ултрас" призоваха цялото ръководство да си подаде оставка. Обикновено най-сериозните привърженици на клуба членуват във въпросната страница и със сигурност техният апел е добре обмислен.
 
"Оставка на цялото ръководство и на всички, които доведоха ПИРИН до това трагично състояние", написаха от страницата.

Друг от топ феновете на отбора от Благоевград Нико Ризов, който е един от администраторите на страницата на ултрасите на Пирин, призова публично управителя на клуба Атанас Дафинов да си подаде оставката и също така зададе въпрос защо не е имало жалба срещу съдийството след мача с Локо (Пд). 
 
"Защо нямаше жалба срещу съдийството след мача с Локо Пловдив ? Защо подарихме стадиона на Рилци на БФС за смешни пари? Много време си траяхме "за доброто на клуба". И какви са последствията след като се мазним на БФС, всеки мач дузпи и червени картони срещу нас", написа Ризов в групата Pirin Fans, а след това призова без никакви лоши чувства Атанас Дафинов да си подаде оставката.
CHF CHF 1 1.9984
GBP GBP 1 2.28811
RON RON 10 3.93061
TRY TRY 100 5.63567
USD USD 1 1.82481