Бивш рефер: Клоп не умее да губи

Спорт 17.01.2021 12:13 Снимка: ДНЕС+

Бивш рефер: Клоп не умее да губи

След като наскоро заяви, че германецът е специалист в психологическите игри и се опитва да влияе на съдиите и на противника преди мач, сега той го обвини, че не умее да губи.

"Клоп каза, че не умее психологическите игри. Това същият Клоп ли е, който стои и гледа втренчено играчите на съперника по време на загрявка? Той знае добре какво прави, защото е невероятно умен. Затова е и един от най-добрите мениджъри в Премиър лийг. Веднъж се опита да приложи същият трик и на мен, като ме гледаше втренчено преди един мач. Това е нормално, той има своята аура и присъствие, които използва в полза на своя отбор. Мисля, че от времето на сър Алекс Фъргюсън не сме имали толкова явни психологически игри.

Клоп отрича и казва: "Аз не съм сър Алекс". Но тогава защо толкова често споменава дузпите за Манчестър Юнайтед? Не мога да разбера дали обвинява играчите на Юнайтед, че симулират или твърди, че отборът получава твърде леки дузпи. Само той знае каква е целта му. Смятам, че той стана заядлив заради лошата форма на Ливърпул. И преди ми е правило впечатление, че той не умее да губи. Също като Фъргюсън. Те си приличат повече, отколкото той осъзнава", заяви Клатънбърг./tribune.bg

CHF CHF 1 1.78029
GBP GBP 1 2.24671
RON RON 10 4.01196
TRY TRY 10 2.1691
USD USD 1 1.61359