Бакеро преди ЦСКА: Те ще са още по-мотивирани и силни

Спорт 04.08.2023 15:18 Снимка: ДНЕС+

Бакеро преди ЦСКА: Те ще са още по-мотивирани и силни

Старши треньорът на "Славия" Хосе Мария Бакеро заяви, че очаква възможно най-добрата версия на ЦСКА в предстоящия в неделя от 18,45 ч след снощното фиаско на "червените" в Лигата на конференциите. "Армейците" записаха един от най-срамните си резултати - паднах 0:4 от "Сепси" като гост в Румъния и общ резултат 0:6 напуснаха третия по силна турнир на УЕФА. 

"Имахме две седмици да тренираме, което е нещо ново за мен, защото календарът в България е такъв, че това не ми се е случвало. Отборът е много мотивиран да играе в този мач срещу ЦСКА и да спечели. Тренирахме много добре през последните две седмици", коментира на пресконференция Бакеро.

"Този мач се очаква с нетърпение. Отборът се подобрява с всяка следваща тренировка и аз също очаквам с нетърпение срещата. Очаквам най-добрият ЦСКА заради резултата вчера и загубата от "Сепси", защото един отбор, когато загуби така в следващия мач играе много по-интензивно. Затова очаквам много труден мач. Няма значение схемата на игра на ЦСКА. Познаваме си от началото на първенството и мачовете им в Европа. Без значение на схемата на игра, двубоят ще бъде труден. Имахме много време да тренираме, но проблемите могат да се поправят само в официалните мачове. В тях може да си види къде и какво трябва да се подобри в отбора. Смятам, че всеки един ден е една възможност и мачът с ЦСКА е такава възможност. Имаме уважение към ЦСКА, но искаме единствено победата", каза още испанският наставник на "белите".

CHF CHF 1 2.04264
GBP GBP 1 2.31555
RON RON 10 3.92974
TRY TRY 100 5.53808
USD USD 1 1.82549