Много емоции за първокласниците от ОУ "Христо Ботев" във Варна в последния учебен ден (ВИДЕО)

Мултимедия 04.06.2020 14:22 Снимка: ДНЕС+

Много емоции за първокласниците от ОУ "Христо Ботев" във Варна в последния учебен ден (ВИДЕО)

На емоционална церемония децата от първи клас на ОУ "Христо Ботев" във Варна днес получиха своите свидетелства, предаде репортер на ДНЕС+.

Развълнувани учители и малчугани изпълниха с радостен смях двора на основното училище. Тъгата от предстоящата дългата раздяла през лятната ваканция предизвика много емоции в родители, деца и учители.

Учениците получиха грамоти за отличен успех, а родителите бяха удостоени с благодарствени писма от екипа  на училището за приноса и съдействието по време на онлайн обучението.

„Тази година беше една необичайна година за всички! Започнахме традиционно, но завършихме необичайно. Никой досега не е  завършвал така. Деца, вие сте щастливци! Никой досега не е учил онлайн. Можем да се гордеем с г-жа Смилкова, защото ние наистина успяхме да ограмотим не само 24 деца, но и опреснихме знанията и на всички техни близки“,заяви класната ръководителка на I А клас на основното училище Върбинка Любчева.

Тя благодари на родителите за съдействието по време на онлайн обучението, както и на ръководството на училището – директорката Виктория Шереметова и зам. директорката  Милена Иванова за добре създадената организация по време на кризата и дистанционното обучение.

Геновева Михайлова

Вижте още какво каза тя в обръщението си към деца и родители във видеото:

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319