Звездни двойки, които са отново заедно, след като са се разделяли

Любопитно 08.06.2024 19:24 Снимка: ДНЕС+

Звездни двойки, които са отново заедно, след като са се разделяли

Грешките и даването на втори шанс в любовта са още едно нещо, по което всички хора си приличаме. Мнозина са тези, които са се събирали с партньор, с когото вече са се разделяли преди, и изключение не правят и знаменитостите. Разбира се, това решение идва и с рискове, но както се казва - човек няма как да знае, ако не опита. А в някои случаи - ако не опита отново.

Ето седем звездни двойки, които са отново заедно, след като са се разделяли, и които доказват, че в любовта има място за втори шанс.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

Разбира се, няма как да не започнем с Бен Афлек и Дженифър Лопес. Въпреки че през последните седмици се твърди, че бракът им изобщо не върви добре, двамата имат любовна история, достойна за филм, какъвто между другото певицата направи съвсем наскоро.

Романсът на Бен Афлек и Джей Ло се разразява за първи път в началото на 2000-те. През септември 2003 г. обаче те отменят годежа си и така и не стигат до олтара. След близо две десетилетия те преоткриха любовта си отново и в крайна сметка си казаха "да" през юли 2022 г.

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Те се виждат за първи път през 2007 г. на Златните глобуси. Още тогава пламват искри помежду им. Връзката им обаче трае близо четири години и през 2011 г. те публикуват съвместно изявление, че са взели взаимно решението да се разделят.

Въпреки това чувствата между Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл явно не са изстинали. Защото скоро се събират отново и през октомври 2012 г. сключват брак. Три години по-късно се ражда първият им син, а още пет след това - и вторият.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън

Докато в началото на 2007 г. в Обединеното кралство все повече се говори за предстоящ годеж между принц Уилям и Кейт Мидълтън, двамата всъщност са имали период, в който са били разделени след четири годишна връзка.

През лятото на същата година обаче Уилям кани Кейт на парти, след което двамата явно са премислили. Няколко години по-късно принцът предлага брак на бъдещата принцеса с пръстен, принадлежал на майка му Даяна. Събитието е обявено на 16 ноември 2010 г. Година по-късно вече е факт и сватбата им.

Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър

Двамата се запознават през 2009 г., като първоначално са приятели. Седем години по-късно обаче Джъстин обявява, че с Хейли са заедно, като качва тяхна обща снимка в Instagram. Връзката им продължава едва няколко месеца, след което двамата поемат по различни пътища.

Явно обаче са били един за друг, защото съдбата отново ги събира и през май 2018 г. разкриват, че пак са заедно. През юли същата година обявяват и годежа си, а още през септември са вече съпруг и съпруга. В момента Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър очакват първото си дете.

Адам Лавин и Бехати Принслу

Вокалистът на Maroon 5 излиза с модела почти година, преди през 2013 г. да стане ясно, че вече е в друга връзка.

Само няколко месеца по-късно обаче Адам Лавин се връща при Бехати Принслу и този път ѝ предлага брак. Двамата сега имат и три деца - две дъщери и син, който се роди в началото на миналата година.

Криси Тейгън и Джон Леджънд

Те се срещат през 2006 г. за снимките на музикалния видеоклип към песента на Джон Леджънд - "Stereo". Искрата помежду им пламва бързо, но година по-късно отношенията им са застрашени от разпад.

За щастие раздялата им е траяла само един ден, тъй като Криси Тейгън твърдо решава, че ще се бори за връзката си с музиканта. Днес те са голямо и щастливо семейство с четири деца.

Пинк и Кари Харт

Певицата и състезателят по мотокрос започват да се срещат през 2001 г. Пет години по-късно са вече женени, но след две години брак решават да си дадат почивка.

Тя трае година, след която двамата възобновяват отношенията си и решават да разширят семейството си. През 2011 г. се ражда дъщеря им, а през 2016 г. и синът им, пише E! News.

CHF CHF 1 2.00495
GBP GBP 1 2.32712
RON RON 10 3.93591
TRY TRY 100 5.42451
USD USD 1 1.79319