Защо жената на Илон Мъск е била в болница?

Любопитно 13.05.2021 12:10 Снимка: ДНЕС+

Защо жената на Илон Мъск е била в болница?

Grimes, половинката на Илон Мъск, взе участие в един от скечовете в последния епизод на Saturday Night Live, на който той беше водещ. Видяхме я като принцеса Праскова от Супер Марио и сякаш нищо не предвещаваше това, което се е случило с нея в последствие.

Вчера, Клеър Баучър, както е истинското й име, публикува в профила си в Instagram снимка с Майли Сайръс зад кулисите на шоуто.

"Забравих да я публикувам, защото някакси си предизвиках паник атака и вчера бях в болница, което си беше доста страшно и мисля, че е време да започна терапия", написа изпълнителката под снимката.

Grimes не пропусна и да отбележи колко страхотна е Майли Сайръс, да изкаже благодарности към екипа на предаването, както и да похвали своя "красив И.", който "просто ги уби".

Признанието за влошеното психично състояние на Баучър идва скоро след като Мъск, в ролята си на водещ на SNL, заяви за пръв път публично, че страда от синдрома на Аспергер, който му пречи да изразява емоциите си и е причина за неразбираемите му публикации в Twitter.

Относно Grimes, явно емоциите около участието в комедийното шоу са й дошли в повече и това е дало своето отражение върху психиката й. Тя не за пръв път говори открито за паник атаките и тревожното си разтройство, като е споделяла, че музиката й е помогнала да се справи с тях, припомня Mirror.

Е, поне до известна степен, защото очевидно сега има нужда и от друг тип помощ, щом е стигнала и до болница./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386