Защо Шакира смени фона на профила си в Twitter?

Любопитно 20.07.2021 16:46 Снимка: ДНЕС+

Защо Шакира смени фона на профила си в Twitter?

Още през месец март колумбийската поп звезда Шакира намекна, че ни готви изненада. Вече знаем какво е имала предвид - тя даже се оказа двойна.

Певицата явно е на цветна вълна, защото първо преди време боядиса косата си в розово, а миналата седмица промени фона на профила си в Twitter. Това продължи само един ден (12 юли), после го смени със своя снимка.

Шакира най-вероятно е искала да постигне ефекта на залеза, с преливащи тонове от розово, оранжево и бяло. Но мнозина веднага направиха друга асоциация - с официалния флаг на жените, които харесват жени, обявен по-рано тази година от организацията TriPride.

От Paper предполагат, че целта на тази кратка промяна е била да привлече вниманието към новината за премиерата на най-новия си сингъл - "Don't Wait Up", който излезе на 16 юли.

Определено успя да постигне целта си, но мнозина от последователите й започнаха да се чудят дали Шакира не си пада по жени. И вероятно именно тези подозрения са причина тя да смени набързо цветния фон със своя снимка.

44-годишната изпълнителка никога досега не е коментирала сексуалната си ориентация и не е засичана публично с интимни партньорки. А от 2011 г. живее с испанския футболист Жерар Пике и имат две деца - Милан на осем години и Саша на шест./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448