Защо племенникът на Кейт Мидълтън е толкова специален

Любопитно 20.11.2023 11:36 Снимка: ДНЕС+

Защо племенникът на Кейт Мидълтън е толкова специален

Манията по Кейт Мидълтън е съвсем основателна, особено след като съпругът й стана настоящият престолонаследник на Великобритания. Покрай принцесата обаче на внимание се радват и нейните брат, и сестра.

Пипа Мидълтън продължава да е една от най-елегантните дами в аристократичните кръгове на Острова. А Джеймс Мидълтън стана баща за първи път през октомври тази година. Той и съпругата му Ализе Тевенет се сдобиха с момченце.

В малкия Иниго Мидълтън се оказва специален по много причини. Първо - името му идва от баски език и означава "слязъл от планината". Второ - за разлика от децата на лелите си, той е роден в най-обикновена обществена болница в Хемшир.

А трета разлика с братовчедите му е най-съществена. Иниго е седмото внуче на Керъл и Майкъл Мидълтън, но първото, което ще носи фамилията Мидълтън. Като такъв той се явява и наследник на семейство Мидълтън.

Децата на Кейт Мидълтън принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис носят фамилията Уелс. А децата на Пипа Мидълтън Артър, Грейс и Роуз са взели фамилията на баща си Джеймс Матюс, припомнят Hello./lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.07054
GBP GBP 1 2.28085
RON RON 10 3.9386
TRY TRY 100 6.27619
USD USD 1 1.81583