Защо на Джаред Лето нещата винаги му се получават добре

Любопитно 19.09.2023 09:42 Снимка: ДНЕС+

Защо на Джаред Лето нещата винаги му се получават добре

Ако има някой, който знае как да постига всичко по най-добрия начин, то това е носителят на Оскар и фронтмен на успешната рок група Thirty Seconds to Mars - Джаред Лето.

Доказал се в Холивуд още в края на 90-те години, 51-годишният артист прекара години за да се утвърди и като музикант и показа, че актьорите могат да бъдат добри в музиката и обратното. Той обедини сили с 53-годишния си брат Шанън и неведнъж доминира в рок класациите със своите хитове.

И макар да имаше дълги моменти на прекъсвания, все пак звездният актьор не се отказа от сцената - и дори сега се завръща с албума It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, първи от пет години насам.

Преди дни есцентричният вокалист разкри ексклузивно пред Metro своите размисли за страховете и поуките от последните си години. Той обясни, че завършването на албума е отнело дълго време, защото за него създаването на песен е "един безкраен процес" и никога не умеел да бърза в това отношение.

Израснал на еклектична музикална сцена, звездата прави популярната си група заедно с по-големите си брат и сестра в Лос Анджелис през 1998 г. Той разказва как са успели да запазят семейната си връзка и близки отношения, въпреки целия хаос, през който преминават, признавайки, че никога не е бил привърженик на конфликтите и ги избягва, винаги, когато може.

Джаред Лето говори и за многобройните случаи, в които феновете не са успяват да свържат самоличността на известния актьор и рок музиканта. И как се често се объркват, когато разберат, че всъщност той е и "двамата".

Но независимо как точно го разпознават, не може да се отрече огромната слава на Джаред.

Завладявайки две от основните развлекателни индустрии, той е обяснява своя възход към успеха: "Мисля, че съществува идеята, че щом успешно се установиш на едно място, значи си точно за там. Но, не, всъщност това е моментът, в който трябва да работиш още по-усърдно, за да постигнеш всичко, за което си мечтал. Имал съм много препятствия в живота, дори и около издаването на настоящия албум. Трудно е да се завърши албум, трудно е да се направи и хубав музикален клип".

Въпреки твърдението му, още преди няколко месеца той успя да създаде впечатляващо видео към "Stuck", една от песните в новия албум. В него участва 27-годишния модел Бюти Тет Тин, за която се смята, че е във връзка с Джаред Лето. 

CHF CHF 1 2.0066
GBP GBP 1 2.32757
RON RON 10 3.93298
TRY TRY 100 5.43804
USD USD 1 1.79599