Виктор Стоянов и раздялата му с Мария Тарашманова

Любопитно 19.02.2024 16:51 Снимка: ДНЕС+

Виктор Стоянов и раздялата му с Мария Тарашманова

Виктор Стоянов придоби широка популярност след като участието си в първия сезон на "Ергенът". Тогава той избра Виктория Капитонова за победител, но нещата между двамата не се получиха.

Въпреки това Стоянов успя да срещне любовта в лицето на Мария Тарашманова и през последните две години двамата бяха неразделни. Оказва се обаче, че са се разделили.

Разбираме това от профила на Виктор Стоянов в Instagram, където той публикува видео с избрани лични моменти от връзката си с Мария.

За фон чуваме как гласа му и някои откровения, които споделя. "Научих много за любовта през последните две години. Научих се да споделям чувствата си и да разбирам по-добре чуждите", казва във видеото Виктор Стоянов.

Но твърди, че най-важното нещо, което е научил, е какво е истинска любов. Стоянов не казва какво е довело до раздялата с половинката му, но загатва, че през тези години са направили някои грешни решения, показали са слабости и са се случили недоразумения. А несподелените чувства и липсата на достатъчно добра комуникация също са били част от проблема.

В коментарите под поста пък виждаме, че повечето последователи на Виктор Стоянов го поздравяват за смелостта да споделя толкова лични неща.

CHF CHF 1 2.02049
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.63146
USD USD 1 1.83594