В какво не успява Доналд Тръмп

Любопитно 26.10.2021 12:44 Снимка: ДНЕС+

В какво не успява Доналд Тръмп

За силния предприемачески нюх на Доналд Тръмп няма две мнения. Въпреки че богатството му се е стопило с няколкостотин милиона, той си остава сред най-богатите хора на планетата.

Като се има предвид колко различни са бизнес начинанията му, със сигурност може да се каже, че е разностранна личност и успял човек. Но се оказва, че има една сфера, в която така и не успява да пробие, въпреки упоритите му опити още от 90-те.

В предаването The Jonathan Ross Show актрисата Джоан Колинс споделя, че преди много години Доналд Тръмп е направил всичко възможно, за да получи роля в телевизионния сериал "Династия" (1981-1989).

Самата Джоан Колинс участва в прочутата поредица и пресъздава образа на Алексис Колби, което й донася Златен глобус.

"Бях много добра приятелка с Ивана. Тогава той се обади на един от продуцентите от "Династия" и каза: "Искам да участвам в "Династия". От другата страна му отговарят, че вече няма свободна роля.

Но Тръмп не се отказва и продължава с думите: "Но аз съм Династия.", цитират бившия президент от FOX28. Даже изказва предпочитания към конкретната роля, която иска да получи. Твърди, че би се справил страхотно като един от любовниците на Джоан Колинс в сериала.

Продуцентът категорично отказва да му даде роля и няколко седмици по-късно разпространява какво се е случило в Холивуд, но Тръмп отрекъл всичко казано от него. Даже уточнил, че не би желал да има интимни отношения с Колинс нито на екрана, нито извън него. И това негово изказване се е сторило доста грубо на актрисата.

Все пак упоритостта на Доналд Тръмп му помага, защото се появява в "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк" от 1992 г. Но като се имат предвид всички неотдавнашни подигравки в социалните мрежи с това негово участие, вероятно вече днес и пари да му дават, не би приел каквато и да е роля./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448