В интернет се появи голо видео на Джеси Уилямс

Любопитно 12.05.2022 16:40 Снимка: ДНЕС+

В интернет се появи голо видео на Джеси Уилямс

Голотата във филмите не е чак толкова често срещана. Е, зависи какви филми гледа човек, но като цяло сцените, в които актьорите са без никакви дрехи наистина не са много.

Същото можем да кажем и за театъра, но там има постановки, в които на актьорите им се налага да са чисто голи пред публика. А понякога това може да се окаже проблем. Особено в случая на Джеси Уилямс.

Актьорът, придобил популярност от сериала "Анатомията на Грей", се е престрашил да участва в постановка, в която има действие, в което той и колегите му са напълно голи. Става дума за пиесата Take Me Out, която се играе на Бродуей.

От HuffPost разбираме, че това е дебютът на актьора на Бродуей и то доста мечтан, защото получи и номинация за наградите Тони. Но се оказва, че на едно от представленията е имало зрител, който е решил да заснеме част от голите сцени на Джеси Уилямс.

И не за лично ползване, а за да ги качи в интернет. Това предизвика голямо недоволство сред актьори и фенове, като някой дори го нарекоха сексуално посегателство. От Second Stage Theater, които продуцират пиесата, са решили да засилят мерките за сигурност.

До момента те са карали зрителите да слагат мобилните си устройства в специални пликчета, които се запечатват и остават у тях. Но след инцидента с Джеси Уилямс ще наблюдават зрителите по време на постановката със специални камери, за да се предотвратят нови подобни случаи.

Малко след изтичането на кадрите в интернет Уилямс бе гост в предаването Watch What Happens Live с Анди Коен, където каза, че това е просто тяло и не трябва хората толкова да се впечатляват от голотата. Макар и самият той много да е обмислял участието си в пиесата заради тази сцена.

В Take Me Out актьорът влиза в ролята на бейзболист, който решава да разкрие на медиите и съотборниците си, че е гей, което води до редица непредвидени ситуации за него./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648