Униженията, на които Кание Уест е подлагал съпругата си

Любопитно 28.11.2023 18:41 Снимка: ДНЕС+

Униженията, на които Кание Уест е подлагал съпругата си

След разпадането на брака между Ким Кардашиян и Кание Уест на бял свят се появиха доста факти за начина, по който рапърът се е отнасял със съпругата си. Най-общо поведението му може да бъде описано като контролиращо.

Оказва се, че признанията на Ким, че е трябвало да се съобразява какво облича и с кого говори, докато е била г-жа Уест, не са послужили за предупреждение на следващите жени в живота на Кание.

Настоящата му съпруга Бианка Ченсори, за която 46-годишният рапър се ожени в края на 2022 г., вероятно също обмисля развод. А причините са почти същите, както на Кардашиян - 28-годишната австралийска архитекта е принудена да спазва строги "правила", наложени от съпруга й.

Така например Бианка трябва да носи единствено дрехите, които Уест избере за нея. Също така тя трябва да се храни само с одобрени от него храни, да тренира във фитнеса макар самият той да не го прави, както и да говори, само когато той й позволи, пишат Daily Mail.

Изданието пише още, че семейството на Ченсори, както и близките й приятели, не одобряват връзката й с Кание от самото начало и са сигурни, че да се омъжи за него е грешно решение. "Тя вече няма собствено мнение и му се подчинява за всичко", твърди неназован източник.

От октомври тази година обаче Бианка Ченсори и Кание Уест са разделени, като живеят на съвсем различни места, пише The U.S. Sun. Дали това е крачка към пореден развод за рапъра и възвръщане на свободата на архитектката предстои да разберем.

CHF CHF 1 2.013
GBP GBP 1 2.28956
RON RON 10 3.93393
TRY TRY 100 5.68004
USD USD 1 1.83612