Целият блясък на Кейт Мидълтън на премиерата на новия Джеймс Бонд

Любопитно 29.09.2021 12:46 Снимка: ДНЕС+

Целият блясък на Кейт Мидълтън на премиерата на новия Джеймс Бонд

Вчера, 28 септември, в Royal Albert Hall в Лондон бе световната премиера на "Смъртта може да почака" - 25-ят филм от поредицата за Джеймс Бонд. Пандемията отложи събитието на няколко пъти, но сега то бе по-бляскаво от всякога.

В звездата на вечерта обаче се превърна не Даниел Крейг, а Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж бе сред специалните гости заедно със своя съпруг принц Уилям, както и принц Чарлз и Камила Паркър.

Кралската четворка пристигна на червения килим в прекрасно настроение. Очевидно светските събития са им липсвали много - най-вече на Мидълтън, която отдавна не сме виждали в целия й блясък.

Е, сега тя ни напомни защо толкова много я харесваме и защо е любимката в кралския двор. За премиерата херцогинята избра прекрасна рокля на Jenny Packham - златна и много блестяща, точно както подобава на една кралска особа.

Допълнение към тоалета са златни обеци, които се открояват на фона на прибраната на стилен кок коса на Кейт. Това, което ни направи впечатление е, че в ръцете й не видяхме малка чантичка, каквато принципно винаги е част от цялостната й визия.

Принцовете Уилям и Чарлз заложиха на класически елегантни костюми в черно и бяло, а Камила Паркър също бе в тон с бляскавата линия на Мидълтън, но избра тоалет в светлосиньо с избродирани камъчета.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж разговаряха лично със звездите на филма, като Даниел Крейг не пропусна да направи комплимент на Кейт колко прекрасно изглежда.

Принц Уилям пък си размени няколко шеги с Били Айлиш и след това всички заедно изгледаха със сигурност най-дългоочаквания филм за Джеймс Бонд./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448