Том Круз и новите каскади в "Мисията невъзможна 8"

Любопитно 08.10.2021 17:56 Снимка: ДНЕС+

Том Круз и новите каскади в "Мисията невъзможна 8"

Том Круз е прословут с това, че предпочита сам да изпълнява каскадите във филмите, вместо да използва дубльори - независимо от опасностите, които крият тези сцени.

Наскоро приключиха и снимките на "Мисията невъзможна 7", най-дълго чаканият филм в историята на поредицата. Ако всичко върви по план, премиерата ще бъде през септември догодина.

Но 59-годишният главен актьор явно е набрал скорост и въобще няма намерение да си дава почивка, а направо скача в снимките на следващата част от блокбастъра.

"Мисията невъзможна 8" се очаква да излезе не по-рано от 2023 г., но Том Круз вече работи по каскадите. По този повод наскоро е засечен да лети с Boeing Stearman Model 75 от 1943 г. около летище "Дъксфорд" в Кеймбриджшър, Великобритания.

Това е самолет от Втората световна война и, сам по себе си, не е от най-благонадеждните модели за опасни номера във въздуха.

Но Круз няма страх от този вид летателни средства. Защото и в предстоящия "Топ Гън: Маверик", ще го видим да пилотира. При това в сцена, каквато досега не сме виждали на голям екран, както самият той обещава.

Филмът за Маверик "трябва да излети този декември", поне така пише Том Круз пише в Instagram. Но актьорът още в самото начало на снимките предупреждава студиото: "Не знаете колко труден ще бъде."

И има предвид екстремните въздушни каскади, за които дори твърди, че едва ли някой някога ще направи отново, съобщават още от FOX28./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448