Том Харди с победа в джиу джицу турнира в Милтън Кейнс

Любопитно 23.09.2022 18:58 Снимка: ДНЕС+

Том Харди с победа в джиу джицу турнира в Милтън Кейнс

Том Харди отново доказа, че е шампион не само в "Бойна кръв". В реалния живот актьорът за пореден път триумфира, демонстрирайки завидни бойни умения.

След като в края на август той си извоюва два медала от благотворително състезание по джиу джицу, сега отново е на върха.

Миналия уикенд британецът участва Ultima Martial Arts Open Championship на Откритото първенство по бразилско джиу джицу в малкия английски град Милтън Кейнс

Но не просто участва, Том Харди спечели всичките си мачове на турнира и получи сертификат за постиженията си, издаден с истинското му име Едуард.

Говорител на шампионата нарече актьора "много готин човек", а участието му е било за организаторите  истинско удоволствие, пише The Guardian.

"Всички го разпознаха, а той се държа много скромно. И отдели време на всеки, който иска да се снима с него", казва още говорителят.

А страстта на Том Харди към бойните спортове не е от вчера. Още през 2011 г. в интервю зa The Guardian актьорът разказва как се е подготвял за ролята на американски морски пехотинец за филма "Бойна кръв". В него героят му влиза в състезание по смесени бойни изкуства, което завършва с битка с отчуждения му брат.

"Всеки ден тренирах два часа бокс, два часа муай тай, два часа джиу джицу, два часа хореография и два часа вдигане на тежести. Седем дни в седмицата в продължение на три месеца", казва Том Харди.

Но колкото и бойните спортове да са му страст, целият този режим е бил голямо предизвикателство за него. Желанието му да постигне блестящи резултати обаче се оказва достатъчно силно, за да продължи да тренира, за да печели победа след победа - и във филмите, и в реалния живот.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648