Том Брейди се отказва от професионалната си кариера

Любопитно 02.02.2023 13:54 Снимка: ДНЕС+

Том Брейди се отказва от професионалната си кариера

Феновете на американския футбол трудно приеха, когато миналата година Том Брейди обяви, че слага край на професионалната си кариера като играч.

Но времето, което Брейди прекара в пенсия, не бе особено дълго. Само няколко седмици по-късно той обяви, че се отмята от решението си и ще се завърне на терена. Нещо, което още тогава породи много спекулации, че никак не се е харесало на Жизел Бюндхен.

В крайна сметка, няколко месеца по-късно стана ясно, че двамата се развеждат по инициатива на Бюндхен. И очевидно на Том Брейди не му е трябвало кой знае колко време, за да осъзнае, че наистина вече трябва да се оттегли от професионалния спорт.

В профила си в Instagram една от легендите на NFL обяви, че този път наистина излиза в пенсия. Брейди казва, че е наясно, че предния път се е получила доста голяма драма около решението му и затова сега не иска да се обяснява отново в любов на играта и всичко, което тя му е дала.

Ето защо със събуждането си сутринта Том Брейди е решил просто да запише обявлението си, за да могат феновете му първи да знаят какво се случва. Според източници на People, Жизел Бюндхен много се радва за решението на бившия си съпруг, но тя отдавна е продължила с живота си.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648