Тейлър Суифт знае как да покори дамите

Любопитно 28.10.2021 13:08 Снимка: ДНЕС+

Тейлър Суифт знае как да покори дамите

Редица звезди имат собствени сайтове, от които продават свето творчество и различни предмети, върху които най-често изписват имената си. Певицата Тейлър Суифт използва същите маркетингови трикове, но наскоро изненада почитателите си с едно по-нестандартно предложение.

Скоро предстои да излезе новият албум на Тейлър Суифт Red (Taylor's Version) с нейни преработки на оригиналните парчета от по-стария Red. Едва ли има почитателка, която да не е забелязала пръстена, върху ръката на младата звезда, който блести от обложката на предстоящия й албум.

Не знаем коя идея й хрумва първо - просто да впечатли с бижуто или подсъзнателно да накара повече дами да го пожелаят, но в момента реплика на същия пръстен се продава в онлайн магазина й.

И неслучайно е имитация, защото оригиналът е от платина, с диаманти и струва 7 390 щатски долара.

Бижутерката Кати Уотърман и дъщеря й Клеър Уинтър Кислинджър го подаряват на Тейлър Суифт през 2011 г. и Суифт го носи, докато записва албума си Red от 2012 г.

Младата изпълнителка връща жеста тогава, но по свой начин. Уотърман и Кислинджър са сред първите, които чуват песните от него, преди да бъдат издадени, при това лично от изпълнителката.

"Беше чудесно, че Тейлър прекара време с нас, готвейки, печейки пайове и пускайки новата си музика, което ни накара да се почувстваме като част от процеса", разказва Кати как се е отблагодарила Суифт за скъпия подарък.

"Нашето приятелство винаги е било наистина важно за мен. Тейлър е постоянен, надежден приятел", продължава Кати с похвалите по адрес на приятелката си Суифт.

Репликата на скъпия пръстен е изработена от посребрен метал и цирконий, струва 45 долара и ще бъде пуснат в продажба от 12 ноември на taylorswift.com. На същата дата ще излезе и новият албум на Тейлър Суифт Red (Taylor's Version). А по-нетърпеливите могат и сега си поръчат предварително бижуто, включително и от България./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448