Тейлър Суифт, Джо Алвин и кой дава тон на звездата по темите „политика“ и „музика“

Любопитно 22.02.2021 19:31 Снимка: ДНЕС+

Тейлър Суифт, Джо Алвин и кой дава тон на звездата по темите „политика“ и „музика“

Тейлър Суифт още преди време заяви подкрепата си към настоящия президент Джо Байдън, въпреки че не е сред най-активните звезди на тема "Политика". Наскоро обясни и защо дълго е мълчала по въпроса и кой й е дал кураж вече да говори открито.

Пред Vanity Fair изпълнителката на хита "Only The Young" споделя: "Като кънтри музикант, винаги ми казвали, че е по-добре да стоя далеч от (политиката). Президентството на Тръмп ме принуди да се образовам."

Разказва още, че започва да говори за правителството, президентството и политиката първо с приятеля си (актьора Джо Алвин), който споделя мнението й. А след това се отпуска и пред семейството и приятелите.

И се гордее с факта, че е преодоляла страха и съмнението у себе си, както и че подкрепя "лидерството, което ни измества отвъд този разединяващ, сърцераздирателен момент във времето." Вероятно визира Джо Байдън, когото подкрепя, защото за певицата Доналд Тръмп само "подклажда огъня на върховенството на белите".

Оказва се, че с приятеля й Джо Алвин се разбират чудесно и по още куп други теми. Имат сходни музикални вкусове и обичат тъжните песни. И именно той е човекът, който обикновено й пуска нови мелодии, които след това се превръщат в едни от любимите й.

Двамата са автори и на песните "Champagne Problems", "Coney Island" and "Evermore" в последния й албум Evermore, както и на "Exile" и "Betty" от предишния й Folklore, уточняват още от Bang Showbiz./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832